Γερμανία

Ο… απίστευτος τρόπος του Κίσλινγκ για να περνάει τα εργομετρικά τεστ!

Στην αποκάλυψη για το πως περνούσε με επιτυχία τα εργομετρικά τεστ στην Μπάγερ Λεβερκούζεν αποκάλυψε ο Στέφαν Κίσλινγκ!

Για πάνω από μια δεκαετία, ο Στέφαν Κίσλινγκ αποτέλεσε «σημαία» για την Μπαγερ Λεβερκούζεν και τους φιλάθλους της. Από το 2006, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Νυρεμβέργη, υπήρξε σημαντικό «γρανάζι» για το σύλλογο, έχοντας πετύχει 163 γκολ με τη φανέλα των «ασπιρίνων».

Τον περασμένο Μάιο, ο 34χρονος επιθετικός, μετά από μια άκρως επιτυχημένη καριέρα, «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ενώ παράλληλα ανέλαβε θέση στο τεχνικό τιμ του συλλόγου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε γερμανικό Μέσο, ο Κίσλινγκ αποκάλυψε τον… απίστευτο τρόπο με τον οποίο περνούσε μερικά εργομετρικά τεστ. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, δήλωσε πως έβαζε την γυναίκα του να φοράει το ειδικό βραχιολάκι και να γυμνάζεται, ενώ αυτός καθόταν !

«Ποτέ δεν έκανα το εκατό τις εκατό των ασκήσεων που μου έδιναν από την ομάδα κατά τις περιόδους της προετοιμασίας. Ούτε μία φορά!» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε πως: «Η ομάδα μας έδινε ένα ρολόι που μετρούσε τους καρδιακούς παλμούς και αποθήκευε την ένταση των ασκήσεων. Επειδή η γυναίκα μου είναι αρκετά αθλητική, φορούσε το βραχιολάκι αυτό και πήγαινε για τρέξιμο. Ήταν τόσο καλή που κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα!»

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x