Γερμανία

«Ο Χάαλαντ προτιμά τη La Liga από την Premier League»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα και όχι στο αγγλικό.

Στην Ισπανία βλέπει το μέλλον του ο Έρλινγκ Χάαλαντ! Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο άσος της Ντόρτμουντ έχει ξεκαθαρίσει στον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα να κανονίσει να αγωνιστεί είτε στην Ρεάλ Μαδρίτης, είτε στην Μπαρτσελόνα.

Μπορεί τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον έχουν βάλει στο μάτι, ωστόσο ο Χάαλαντ προτιμάει τη La Liga από την Premier League.

«Δεν του αρέσει τόσο η Premier League, δεν είναι το όνειρό του. Προτιμά τη La Liga που του αρέσει πολύ σαν πρωτάθλημα. Μόνο η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα φυσικά είναι οι πιθανές επιλογές από Ισπανία, καθώς δεν μπορεί να πάει στην Ατλέτικο ή σε κάποιο άλλο κλαμπ. Πιθανώς ζήτησε από τον ατζέντη του να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ και αν δεν γίνεται εκεί, τότε θα πάει στη Μπαρτσελόνα», αναφέρει ο Ντι Μάρτζιο.

Από την άλλη ο μάνατζερ του τόνισε: «Αν μπορεί ο Χάαλαντ να περιμένει τη Μπαρτσελόνα; Ο Χάαλαντ μπορεί να τους περιμένει όλους. Δεν έχουμε υπογράψει προσύμφωνο με κανέναν σύλλογο. Θα ψάξουμε για την καλύτερη επιλογή και δεν αποκλείουμε άλλον έναν χρόνο στη Ντόρτμουντ. Θεωρητικά είναι ακόμα πιθανό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x