Γερμανία

Ολυμπιακός: Η Μπόχουμ έμεινε στην Bundesliga και ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του Κούντε!

Η Μπόχουμ εξασφάλισε την παραμονή της στην Bundesliga με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του Πιέρ Κούντε από τον Ολυμπιακό.

Παίκτης της Μπόχουμ είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Πιέρ Κούντε μετά και την εξασφάλιση της παραμονής του γερμανικού συλλόγου στα μεγάλα σαλόνια της χώρας!

Βλέπετε, το απόγευμα του Σαββάτου (27/05), οι «μπλε» επικράτησαν άνετα 3-0 της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Bundesliga, τερματίζοντας έτσι στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο +2 από τη 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού.

Ένα αποτέλεσμα που έχει έμμεσο ενδιαφέρον και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ για την πώληση του 27χρονου χαφ, καθώς, το περασμένο Γενάρη, οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει σε δανεισμό έξι μηνών με υποχρεωτική οψιόν αγοράς αν και εφόσον έμενε στη μεγάλη κατηγορία της Γερμανίας η Μπόχουμ!

Έτσι λοιπόν, ο Κούντε αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», τη φανέλα των οποίων φόρεσε για 1.5 χρόνια, όταν και αποκτήθηκε από τη Μάιντς το καλοκαίρι του 2021, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Για την ιστορία να πούμε πως σε αυτούς τους έξι μήνες παρουσίας του στη Γερμανία, ο Κούντε κατέγραψε 12 συμμετοχές και ένα γκολ στην Bundesliga με τη φανέλα της Μπόχουμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x