Γερμανία

Ούλι Χένες: «Ο Εζίλ έπαιζε σ***ά»

Την ευκαιρία να "κράξει" άσχημα τον παίκτη της Άρσεναλ βρήκε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου μετά την ανακοίνωση του πρώτου ότι αποχωρεί από την εθνική Γερμανίας.

Την ικανοποίησή του για την αποχώρηση του Μεσούτ Εζίλ από την εθνική ομάδα της Γερμανίας εξέφρασε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες με όχι και τόσο κόσμιο τρόπο.

«Είμαι περήφανος που τελείωσε αυτή η τρομάρα. Έπαιζε σ***ά για χρόνια. Το τελευταίο τάκλιν που κέρδισε ήταν πριν το Μουντιάλ του 2014. Τώρα κρύβει τις χάλια εμφανίσεις του πίσω από αυτήν την εικόνα(Με τον Ερντογάν). Όποτε παίζαμε εναντίον της Άρσεναλ, τους «χτυπούσαμε» εκεί γιατί ξέραμε ότι ήταν το αδύνατο σημείο τους. Οι 35 εκατ. ακόλουθοί του, οι οποίοι δεν υπάρχουν στον πραγματικό κόσμο, πείθονται ότι παίζει καλά όταν βγάζει μια κάθετη πάσα. Η ανάπτυξη στη χώρα μας είναι μια καταστροφή. Πρέπει να πάτε πίσω στο τι είναι. Άθλημα. Είναι ένα άθλημα και από αθλητική άποψη ο Εζίλ δεν είχε θέση στην εθνική εδώ και χρόνια», δήλωσε ο Ούλι Χένες στην «Bild».

Ο Γερμανός μέσος έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια για τις κακές εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο τη Ρωσίας, ενώ κατηγορήθηκε από τους Γερμανούς φιλάθλους για τη φωτογραφία του με τον Ταγίπ Ερντογάν.

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την εθνική ομάδα, καθώς -όπως υποστηρίζει- δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από την ποδοσφαιρική ομοπονδία της χώρας του.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x