Γερμανία

Πιο «φρούριο» η έδρα της Ντόρτμουντ... πεθαίνεις!

Όταν μιλάμε για γήπεδο-«κάστρο», τότε αυτό της Ντόρτμουντ είναι ο ορισμός... Διαβάστε για το εκπληκτικό σερί που τρέχουν οι Βεστφαλοί, με στόχο η συγκεκριμένη «παρέα» να μείνει στην ιστορία!

Έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη νέα σεζόν η Ντόρτμουντ. Βάζει όσα γκολ θέλει, όπως θέλει, όποτε θέλει και φυσιολογικά έχει προκαλέσει παροξυσμό στις τάξεις των φιλάθλων της για το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει.

Απόψε, λοιπόν, οι Βεστφαλοί επικράτησαν 3-1 της Φράιμπουργκ για την Bundesliga και έγραψαν ιστορία. Διότι διεύρυναν το αήττητο εντός έδρας σερί τους στο πρωτάθλημα στα 24 παιχνίδια, ισοφαρίζοντας τις αντίστοιχες επιδόσεις μεταξύ 1965-1966 και 2001-2003.

Το τρέχον ρεκόρ ξεκίνησε στις 18 Απριλίου 2015 και σε αυτό το διάστημα, η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου μετρά στο «σπίτι» της 21 νίκες και 3 ισοπαλίες, πάντα μιλώντας για την γερμανική λίγκα.

Πλέον, στις 14 Οκτώβρη απέναντι στην Χέρτα, η... τρελοπαρέα της Ντόρτμουντ θα έχει την ευκαιρία να κάνει 25 τα συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα στο «Signal Iduna Park» και να μπει στο... πάνθεον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x