Γερμανία

Πρόεδρος Μπάγερν για Λεβαντόβσκι: Το συμβόλαιο είναι συμβόλαιο, ο σεβασμός αφορά και τις δύο πλευρές

Η θέση της Μπάγερν παραμένει αμετάβλητη αναφορικά με την φυγή του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, με τον Χέρμπερτ Χάινερ να επαναλαμβάνει ότι θα μείνει στο Μόναχο και να ρίχνει το... καρφί του για τη στάση του!

Πρόσφατα, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι εξέφρασε την ελπίδα ότι η Μπάγερν Μονάχου δεν θα τον κρατήσει στο ρόστερ της, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι δύο πλευρές έχουν συμβόλαιο.

Ωστόσο, η πραγματικότητα φαίνεται πως απέχει πολύ από την επιθυμία του Πολωνού στράικερ, ο οποίος θέλει να μετακομίσει στη Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι…

«Το συμβόλαιο είναι συμβόλαιο. Που οδεύουμε αν ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να τερματίσει πρόωρα τη σύμβασή του την ώρα που ο σύλλογος από την άλλη είναι υποχρεωμένος να τον πληρώσει μέχρι και την τελευταία ημέρα του συμβολαίου του; Πρόκειται για ανισότητα, δεν μπορεί να ισχύει αυτό», εξήγησε σε συνέντευξή του στην «»Bild» ο Χέρμπερτ Χάινερ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Βαυαρών καυτηρίασε και την στάση του Λεβαντόβσκι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου κάνει λίγο εντύπωση που ο Ρόμπερτ επέλεξε να μιλήσει δημόσια. Εγώ στη θέση του δεν θα το έκανα. Νομίζω ότι ξέρει πολύ καλά τι έχει στη Μπάγερν. Και πρέπει να πω επίσης ότι ο σεβασμός δεν είναι μονόδρομος. Αφορά και τις δύο πλευρές».

Από την άλλη, ο Χάινερ τόνισε πως δεν φοβάται ότι ο Λεβαντόβσκι θα τα… φορτώσει στον κόκορα, σε περίπτωση που μείνει στη Μπάγερν και τη νέα σεζόν.«Δεν το φοβάμαι αυτό, είναι ένας σωστός επαγγελματίας που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 67χρονοςς αξιωματούχος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x