Γερμανία

Προετοιμασία σε… νεκροταφείο η Νυρεμβέργη

Έναν εναλλακτικό τρόπο προετοιμασίας για τη νέα σεζόν επέλεξε ο Μίχαελ Κέλνερ, καθώς πήγε τους παίκτες της Νυρεμβέργης σε… νεκροταφείο!

Η Νυρεμβέργη προετοιμάζεται για την επάνοδό της στα «σαλόνια» της Bundesliga σε προπονητικό κέντρο στο Νότιο Τιρόλ και ο τεχνικός των Φράγκων, Μίχαελ Κέλνερ επέλεξε έναν, ομολογουμένως ιδιαίτερο τρόπο για να δουλέψει με τους παίκτες του...

Ποιος ήταν αυτός; Μια βόλτα σε… νεκροταφείο του Βίλαντερς, συνοδεία και… τοπικού πάστορα, ο οποίος μάλιστα έκανε και κήρυγμα!
«Η πίστη παίζει σημαντικό ρόλο για την ομάδα μου, ούσα μια πηγή δύναμης, οπότε πιστεύω ότι ακόμα και μια τέτοια επίσκεψη σε νεκροταφείο στο πλαίσιο της προετοιμασίας μπορεί να περάσει το μήνυμα», σχολίασε ο 44χρονος προπονητής.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Κέλνερ έχει… προϊστορία. Συγκεκριμένα, ένα χρόνο πριν, είχε πάει με τους παίκτες της Νυρεμβέργης σε μοναστήρι στο Νόιστιφτ, όπου πάλι τους είχε μιλήσει ένας παπάς για την ελπίδα και την πίστη!

Ως γνωστόν, η Νυρεμβέργη κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Καλός οιωνός, λοιπόν, ενόψει και της φετινής της προσπάθειας να διατηρηθεί στη Bundesliga.

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x