Γερμανία

Προπονητής Φορτούνα για Τζόλη: «Θα ήμουν χαρούμενος αν έμενε μαζί μας και την επόμενη σεζόν»

Την επιθυμία του να δει τον Χρήστο Τζόλη να αγωνίζεται στη Φορτούνα Ντίσελντορφ και την επόμενη σεζόν, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Ντάνιελ Τιούνε.

Ο Χρήστος Τζόλης πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν στη Γερμανία με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ ως δανεικός από τη Νόριτς, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στην Bundesliga 2 και έχοντας σκοράρει 13 φορές στις 24 εμφανίσεις του!

Ενδεικτικές του πόσο σημαντικός είναι ο 22χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός για τη Φορτούνα, οι δηλώσεις που έκανε στην «Bild» ο προπονητής της, Ντάνιελ Τιούνε, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν.

«Ο Χρήστος θα είναι ένα ζήτημα για μας. Έχει κίνητρο να πετύχει και έχει απίστευτη διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο. Θα ήμουν χαρούμενος αν μπορούσα να τον ξαναδώ με την ερυθρόλευκη φανέλα το καλοκαίρι, αυτό θα ήταν ωραίο. Θα κρατήσω τα δάχτυλα μου σταυρωμένα για αυτό.

Νομίζω ότι η απόφασή του να έρθει στη Φορτούνα ήταν σωστή. Ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για εμάς ως ομάδα. Αλλά θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω μαζί του. Έχει ακόμα πράγματα να μάθει, το παιχνίδι του πρέπει να γίνει πιο ισορροπημένο, όσο χαιρόμαστε τις επιθετικές του ενέργειες, πρέπει να επίσης να μετρήσουμε και το τι κάνει στα μετόπισθεν. Αυτό είναι ένα θέμα»
, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x