Γερμανία

Ράνγκνικ: «Η Μπάγερν επικοινώνησε μαζί μου, είμαι αφοσιωμένος στην Αυστρία»

Ο Ραλφ Ράνγκνικ επιβεβαίωσε πως η Μπάγερν Μονάχου επικοινώνησε μαζί του για να αναλάβει τον πάγκο της, ωστόσο τόνισε πως για την ώρα είναι αφοσιωμένος στην εθνική Αυστρίας.

Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει να αναζητά τον επόμενο προπονητή της, αφού ο Τόμας Τούχελ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι ανεξαρτήτως του πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν.

Τα ονόματα που έχουν προκύψει είναι πολλά, όπως αυτά των Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ πλέον προστέθηκε στη λίστα και ο Ραλφ Ράνγκνικ. Ο Γερμανός τεχνικός επιβεβαίωσε ο ίδιος πως οι Βαυαροί επικοινώνησαν μαζί του, τόνισε όμως πως ακόμη δεν γνωρίζει τι θα κάνει, καθώς είναι αφοσιωμένος στην εθνική Αυστρίας.

«Η Μπάγερν ήρθε σε επαφή μαζί μου και ενημέρωσα την Αυστριακή Ομοσπονδία σχετικά. Η εστίασή μου τώρα είναι στην Αυστρία και το Euro. Αν η Μπάγερν μου πει ότι με θέλει... τότε πρέπει να αναρωτηθώ: το θέλω εγώ καθόλου αυτό;», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ράνγκνικ σε γερμανικό Μέσο.

Θυμίζουμε πως ο χρονος πρόκειται για έναν από τους πρωτεργάτες της ανόδου της Λειψίας στα «μεγάλα σαλόνια» του γερμανικού ποδοσφαίρου. Τη σεζόν 2021-22 ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως αντικαταστάτης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αλλά αποχώρησε ως αποτυχημένος, ασκώντας έντονη κριτική για την κατάσταση που επικρατούσε στο κλαμπ.

Έκτοτε, κάθεται στον πάγκο της Αυστρίας, την οποία μάλιστα κατάφερε να οδηγήσει στα τελικά του Euro που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούνιο στη Γερμανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x