Γερμανία

Ράνγκνικ ο αντικαταστάτης του Χάζενχουτλ

Η λύση για τον πάγκο της Λειψίας θα δοθεί… εκ των έσω, με τον Ραλφ Ράνγκνικ να έχει… διπλό ρόλο, παίρνοντας τη θέση του Ραλφ Χάζενχουτλ, σύμφωνα με γερμανική εφημερίδα.

Στο ερώτημα «ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ραλφ Χάζενχουτλ;», η απάντηση ακούει στο όνομα… Ραλφ Ράνγκνικ. Ο αθλητικός διευθυντής της Λειψίας θα είναι, σύμφωνα τουλάχιστον με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Leipziger Volkszeitung», ο επόμενος τεχνικός των «ταύρων», έχοντας πλέον… διπλό ρόλο στην ομάδα!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ραλφ Χάζενχουτλ αποχώρησε από τον πάγκο της Λειψίας πρόωρα, ενώ ο Ράνγκνικ κατείχε μέχρι τώρα το πόστο του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Ωστόσο, ο δεύτερος, έκρινε πως καταλληλότερος να αναπληρώσει το κενό ήταν ο... ίδιος, επιστρέφοντας έτσι στους πάγκους μετά το 2015.

Η διοίκηση της Λειψίας, πάντως, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει το εν λόγω ρεπορτάζ. «Δεν υπάρχει κάποια νέα θέση, όλα είναι ανοιχτά. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το συγκεκριμένο κείμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά αξιωματούχος της γερμανικής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x