Γερμανία

Ρωσικό «χρυσάφι» για Τάσο Δώνη

Έντονο είναι το ενδιαφέρον από δυο ρωσικές ομάδες για τον Τάσο Δώνη, με την Ντιναμό Μόσχας να φαίνεται πρόθυμη να προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1.850.000 ευρώ στον Έλληνα επιθετικό.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη Ρωσία για τον Τάσο Δώνη, φαίνεται να είναι από τη Ντιναμό Μόσχας, η οποία έχει ήδη κάνει πρόταση στην Στουτγκάρδη.

Οι Μοσχοβίτες, σύμφωνα με τοπικά ρεπορτάζ, είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 8,5 εκατ. ευρώ συν 2,5 εκατ. ευρώ σαν μπόνους στον γερμανικό σύλλογο, ώστε να λάβουν θετική απάντηση για τον διεθνή επιθετικό.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας φορ φέρεται να απέρριψε πρόταση που έφτανε το 1.850.000 ευρώ ετησίως και αξιώνει ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο για να αφήσει τη Γερμανία.

Πριν λίγες μέρες είχε γραφτεί στη Ρωσία πως και η Σπάρτακ Μόσχας διεκδικούσε τον Δώνη, αλλά ο ατζέντης του διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο.

Οι «κόκκινοι» της Στουτγκάρδης, από τη μεριά τους, δεν φαίνονται πρόθυμοι να δεχθούν τις προτάσεις των ομάδων της Ρωσίας, καθώς σύμφωνα με τους Ρώσους, έχουν ρήτρα αποδέσμευσης 15 εκατομμυρίων ευρώ για τον Έλληνα επιθετικό και δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

Επιμέλεια: Μαίρη Καργιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x