Γερμανία

Σαλιχάμιτζιτς: «Η Μπάγερν Μονάχου δεν θα κάνει μεταγραφή τον Γενάρη»

Ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς ξεκαθάρισε ότι ο σοβαρός τραυματισμός του Λουκά Ερναντές δεν θα οδηγήσει τη Μπάγερν Μονάχου σε εξεύρεση αντικαταστάτη του Γάλλου αμυντικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το σοκ στη Μπάγερν Μονάχου είναι μεγάλο, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη ο Λουκά Ερναντές, στη χθεσινή νίκη της Γαλλίας με 4-1 επί της Αυστραλίας, στο Μουντιάλ του Κατάρ.

«Ο Λουκά είναι έχει τραυματιστεί σοβαρά όπως μας ενημέρωσαν οι γιατροί της Γαλλίας. Φυσικά, είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και απογοητευμένοι για αυτό. Είναι όμως μαχητής και θα επιστρέψει δυνατότερος», σχολίασε ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, σε δηλώσεις του στο «kicker».

Ο Ερναντές «θα φύγει πολύ σύντομα από τη Ντόχα», για να μεταβεί στο Μόναχο και να υποβληθεί σε επέμβαση, προτού ξεκινήσει αποκατάσταση με το επιτελείο των Βαυαρών.

«Θα λάβει όλη την δυνατή υποστήριξη», πρόσθεσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ωστόσο. Η σεζόν τελείωσε για τον 26χρονο αμυντικό, αφού θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον μισό χρόνο!

Παρά το σοκ, πάντως, η γερμανική ομάδα δεν πρόκειται να κινηθεί ενεργά στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, αλλά αντιθέτως θα εμπιστευτεί το υπάρχον ρόστερ. «Δεν θα κάνουμε μεταγραφή τον χειμώνα», επισήμανε ο Σαλιχάμιτζιτς.

Αυτή είναι η δεύτερη σοβαρή απώλεια για την Μπάγερν λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, μετά τον τραυματισμό και του Σαντιό Μανέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x