Γερμανία

Σαλιχάμιζιτς: «Φήμες περί Χάρι Κέιν και Μπάγερν»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιζιτς, αναφέρθηκε τόσο στις φήμες περί Χάρι Κέιν όσο και στο στυλ παιχνιδιού που θα δουλέψει ο γερμανικός σύλλογος από τη νέα σεζόν.

«Φήμες» χαρακτήρισε το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για τον επιθετικό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν o αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιζιτς, ενώ στάθηκε και στον τρόπο παιχνιδιού που θα υιοθετήσει η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από τη νέα σεζόν μιλώντας στη Suddeutsche Zeitung.

Στο γεγονός πως ο γερμανικός σύλλογος ποτέ δεν έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον για τον Χάρι Κέιν στάθηκε ο Σαλιχάμιζιτς και ξεκαθάρισε πως πλέον οι Βαυαροί διαθέτουν τέτοια ποιότητα στην επιθετική γραμμή που δεν είναι απαραίτητο να αγωνιστούν με καθαρόαιμο σέντερ φορ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Αυτές είναι φήμες. Προς το παρόν ακολουθούμε διαφορετικό δρόμο. Η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ είναι επιτυχημένες εδώ και χρόνια χωρίς κλασσικό εννιά. Τόση πολλή επιθετική ποιότητα είναι σπάνια στην Ευρώπη. Τώρα είναι δουλειά του προπονητή και της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x