Γερμανία

Σάλκε: Υπό αμφισβήτηση ο Γραμμόζης, παίζει δυνατά το όνομα του Φάρκε

Η Σάλκε προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες και έναν αποκλεισμό από το Κύπελλο, με τον Δημήτρη Γραμμόζη να είναι πλέον σε επισφαλή θέση. Πιθανός αντικαταστάτης ο Ντάνιελ Φάρκε.

Η Σάλκε ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, στην προσπάθειά της να επιστρέψει στα μεγάλα «σαλόνια» της χώρας.

Τον Οκτώβριο μάλιστα οι «βασιλικοί μπλε» κατέγραψαν τέσσερις σερί νίκες και βρέθηκαν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά το τελευταίο διάστημα για την ομάδα του Δημήτρη Γραμμόζη, καθώς μετράει τρεις διαδοχικές ήττες, μεταξύ τον οποίον και τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Μόναχο 1860, ομάδα τρίτης κατηγορίας!

Αποτελέσματα τα οποία έφεραν «τριγμούς», ενώ έθεσαν και υπό αμφισβήτηση το μέλλον του 43χρονου Έλληνα τεχνικού. Μπορεί ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ρόουβεν Σρέντερ, να τον στήριξε δημόσια θέλοντας να «εξαλείψει» τις όποιες φήμες υπήρχαν, ωστόσο γερμανικά Μέσα παρουσιάζουν μια τελείως διαφορετική κατάσταση.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, η διοίκηση της Σάλκε αναμένεται το επόμενο διάστημα να επανεξετάσει τα ενδεχόμενα γύρω από το θέμα του προπονητή. Μάλιστα, αναφέρουν και τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί για πιθανό αντικαταστάτη του, με εκείνο του Ντάνιελ Φάρκε να παίζει δυνατά.

Να θυμίσουμε πως ο 45χρονος Γερμανός τεχνικός βρίσκεται χωρίς ομάδα από τις 6 Νοεμβρίου, όταν και απολύθηκε από τη Νόριτς μετά από τέσσερα χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x