Γερμανία

Ο Τζόλης έδωσε την πρόκριση στα πέναλτι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ με "χρυσό" σκόρερ στη "ρωσική ρουλέτα" τον Χρήστο Τζόλη νίκησε 4-3 στην έδρα της Σαντκ Πάουλι του Μανώλη Σάλιακα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του γερμανικού Κυπέλλου.

Στα ημιτελικά του γερμανικού Κυπέλλου η Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η ομάδα του βασικού σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και "χρυσού" σκόρερ Χρήσου Τζόλη νίκησε στα πέναλτι 4-3 (κ.α. 1-1, παρατ. 2-2) στο Αμβούργο τη Σανκτ Πάουλι του μπαίνοντας αλλαγή στο 46’ Μανώλη Σάλιακα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και πήρε το «εισιτήριο» για την τετράδα, περιμένοντας τον επόμενο αντίπαλό της.

Το πέναλτι του Βέρμεϊ στο 38’ έκανε το 0-1 για τους φιναλίστ του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1979, ο Χάρτελ απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο 60’, ο Σάλιακας «κιτρινίστηκε» στο 83΄, στο 99’ ο Τανάκα έκανε το 1-2, στο 120΄+1΄ο Μπουκαλφά έσωσε προσωρινά τους γηπεδούχους, στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο Χούρσελερ, όμως στη «ρώσικη ρουλέτα» τα χαμένα πέναλτι των Μαυρίδη και Χάρελ των γηπεδούχων και το εύστπχο "χρυσό" του Ελληνα διεθνούς επιθετικού έδωσαν την πρόκριση στη Φορτούνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x