Γερμανία

Τραγικό: O Σουλτς είχε κλωτσήσει την πρώην του στο στομάχι όταν ήταν έγκυος για να χάσει το παιδί!

Μπλεξίματα για τον Νίκο Σουλτς, ο οποίος κατηγορείται από την πρώην του πως την χτυπούσε επανειλημμένα στο στομάχι ενώ ήταν έγκυος το καλοκαίρι του 2020.

Απίστευτα πράγματα έρχονται εκ νέου στη φόρα για τον Νίκο Σουλτς. Ο μπακ-χαφ της Ντόρτμουντ θα καθίσει, όπως φαίνεται, στο εδώλιο μετά από νέα κατηγορία της πρώην συντρόφου του για βιαιοπραγία.

Συγκεκριμένα, ο Σουλτς σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η πρώην του είχε ασκήσει αρκετές φορές βία πάνω της, ενώ υπήρξαν και περιστατικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της το 2020!

Η πρώην του είχε στείλει ορισμένες φωτογραφίες στον Σουλτς, οι οποίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο, με μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της και ο Γερμανός μπακ είχε απαντήσει με μια selfie στην οποία έδειχνε «μετανιωμένος».




Ωστόσο, λίγο αργότερα και περίπου δύο εβδομάδες πριν γεννήσει η πρώην του, ο Σουλτς την είχε χτυπήσει επανειλημμένα στο στομάχι με κλωτσιές και μπουνιές. Οι παραπάνω καταγγελίες ήταν αρκετές ώστε ο εισαγγελέας να ανοίξει φάκελο για την υπόθεση, θεωρώντας πως όλα αυτά γίνονταν επίτηδες από τον Σουλτς ώστε να μην γεννηθεί ζωντανό το παιδί!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x