Γερμανία

Στο νοσοκομείο ο Λεβαντόφσκι, πρόβλημα και με Ρόμπεν

Με διάσειση στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Λεβαντόφσκι μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν από τη Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μυϊκό πρόβλημα για Ρόμπεν

Μια βραδιά που άρχισε ιδανικά για την Μπάγερν και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ολοκληρώθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για αμφότερους. Όχι μόνο επειδή οι Βαυαροί αποκλείστηκαν στα πέναλτι από τη Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά κι επειδή τραυματίστηκαν δύο ακόμη βασικά τους στελέχη.

Ο Πολωνός σε μια σύγκρουση με τον γκολκίπερ Λάνγκερακ στο 117’ τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά παρέμεινε μέχρι το τέλος στον αγωνιστικό χώρο, αν και ήταν εμφανέστατα ζαλισμένος. Μετά τη λήξη του ημιτελικού, ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της Μπάγερν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάσειση.

Τα δυσάρεστα όμως συνεχίστηκαν με τον Άριεν Ρόμπεν. Ο Ολλανδός εξτρέμ επανεμφανίστηκε μετά από απουσία αρκετών εβδομάδων (λόγω θλάσης στους κοιλιακούς) περνώντας στο 68’ στη θέση του Τιάγκο Αλκάνταρα, ωστόσο αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό στο αριστερό πόδι στο 84’ και τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στα ημιτελικά του Champions League απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x