Γερμανία

Στοπ του Ζιντάν σε Ομπαμεγιάνγκ!

Εμπόδιο στην φημολογούμενη μεταγραφή του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Ντόρτμουντ στην Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να στέκεται ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για το φλερτ μεταξύ του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και της πρωταθλήτριας Ευρώπης, αλλά φαίνεται πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ λογαριάζει χωρίς τον… ξενοδόχο.

Όπου ξενοδόχος φυσικά ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος σύμφωνα με την «Bild» θεωρεί πως η ομάδα του έχει επαρκείς λύσεις στην επίθεση και πως ο παίκτης δεν πληροί τα κριτήρια των αναγκών της ομάδας.

Ο Ομπαμεγιάνκκ παρουσιάζεται από τους «μερένχες» ως ένας από τους στόχους του συλλόγου στις μεταγραφές που θα μπορούν να πραγματοποιήσουν το καλοκαίρι του 2017.

Από την πλευρά του ο 27χρονος στράικερ, δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα των Μαδριλένων, (το έχει μάλιστα υποσχεθεί στον παππού του) δίνοντας ουσιαστικά έτσι το πράσινο φως στη «βασίλισσα» για να μπει σε διάλογο με τους Βεστφαλούς.

Η γερμανική ομάδα πάντως έχει την θέση του οδηγού, μιας και ο Γκαμπονέζος έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ μέχρι και το 2020 αλλά έχει ήδη λάβει προσφορές για να αφήσει την Μπουντεσλίγκα.

Φήμες θέλουν και τους Κινέζους να προσπαθούν να τον δελεάσουν, με την Σανγκάι να του δίνει 41 εκατ. ευρώ τον χρόνο, αλλά για τα την ώρα φαίνεται πως η Ασία δεν είναι στις επιλογές του.

Όπως και να έχει, σε περίπτωση που η Ρεάλ δεν συνεχίσει την διεκδίκηση του Ομπαμεγιάνγκ, υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και η Μάντσεστερ Σίτι.

Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x