Μπορέι εκτός έδρας να μην έχει βρει ακόμα τα πατήματά της, αλλά στην «MHPArena» η Στουτγκάρδη συνεχίζει ακάθεκτη και για την 4η αγωνιστική της Bundesliga επικράτησε 2-0 της Ζανκτ Πάουλι, με πρωταγωνιστή τον αρχηγό της, Ερμέντιν Ντεμίροβιτς.
Οι Σουηβοί μπήκαν με το πόδι στο γκάζι και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Ντεμίροβιτς, γκολ που όμως ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Η πίεση των γηπεδούχων ήταν αφόρητη και στα μισά του πρώτου ημιχρόνου κέρδισαν πέναλτι, με τον MVP της Ζανκτ Πάουλι, Βασίλι, να αποκρούει την εκτέλεση του Στίλερ.
Λίγο πριν το ημίχρονο ο Ντεμίροβιτς ήταν αυτός που έλυσε τον «γόρδιο δεσμό», όταν με εξαιρετική ατομική ενέργεια πέρασε δύο αμυντικούς και σκόραρε με ψύχραιμο τελείωμα για το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σουηβοί συνέχισαν να πιέζουν, με τον Βόσνιο φορ να βρίσκεται και πάλι σε θέση βολής, αλλά τον Βασίλι να τον σταματά με ακόμα μία εξαιρετική επέμβαση. Στο 50' η Στουτγκάρδη διπλασίασε τα τέρματά της με το πρώτο γκολ του Ελ Κανούς στο γερμανικό πρωτάθλημα, το οποίο προήλθε από ασίστ του Ντεμίροβιτς.
Η Ζανκτ Πάουλι προσπάθησε να αντιδράσει με τον Αφολαγιάν, αλλά ο Νούμπελ του είπε «όχι» στο τετ α τετ, ενώ ο Ντεμίροβιτς σκόραρε και άλλο γκολ, το οποίο ακυρώθηκε. Δύο ακυρωθέντα γκολ για τον πρωταγωνιστή Ντεμίροβιτς, τα οποία, ωστόσο, δεν ήταν αρκετά από το να σταματήσουν την Στουτγκάρδη να κάνει το 2/2 στην έδρα της, αναγκάζοντας παράλληλα τη Ζανκτ Πάουλι στην πρώτη της ήττα στη σεζόν, για την οποία αγωνίστηκε μέχρι το 82ο λεπτό ο Μανώλης Σάλιακας.
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (19/09)
Στουτγκάρδη-Ζανκτ Πάουλι 2-0
(43' Ντεμίροβιτς, 50' Ελ Κανούς)
Σάββατο (20/09)
Βέρντερ Βρέμης-Φράιμπουργκ (16:30)
Άουγκσμπουργκ-Μάιντς (16:30)
Χόφενχαϊμ-Μπάγερν Μονάχου (16:30)
Αμβούργο-Χάιντενχαϊμ (16:30)
Λειψία-Κολωνία (19:30)
Κυριακή (21/09)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ουνιόν Βερολίνου (16:30)
Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ (18:30)
Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ (20:30)
Το πρόγραμμα της επομενης (5ης) αγωνιστικής
Παρασκευή (26/09)
Μπάγερν Μονάχου – Βέρντερ Βρέμης (21:30)
Σάββατο (27/09)
Μάιντς – Ντόρτμουντ (16:30)
Βόλφσμπουργκ – Λειψία (16:30)
Ζανκτ Πάουλι – Λεβερκούζεν (16:30)
Χάιντενχαϊμ – Άουγκσμπουργκ (16:30)
Γκλάντμπαχ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19:30)
Κυριακή (28/09)
Φράιμπουργκ – Χόφενχαϊμ (16:30)
Κολωνία – Στουτγκάρδη (18:30)
Ουνιόν Βερολίνου – Αμβούργο (20:30)
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






