Γερμανία

Συναγερμός για Βέρνερ

Στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων βρίσκεται ο Τίμο Βέρνερ της Λειψίας που φέτος κλέβει τις εντυπώσεις με τους νεοφώτιστους και τραβάει το ενδιαφέρον.

Η Λειψία έκανε φέτος πολύ δυναμική είσοδο στη Bundesliga. Αν και την προκειμένη περίοδο η ψαλίδα με την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου έχει ανοίξει αρκετά, η χρονιά έχει στεφθεί ήδη με επιτυχία. Το σημαντικότερο είναι πως πολλοί παίκτες που μέχρι χθες ήταν σε πολλούς άγνωστοι, πλέον θεωρούνται μεταγραφικοί στόχοι μεγάλων ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα Άρσεναλ και Λίβερπουλ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Τίμο Βέρνερ. Ο 21 ετών επιθετικός έχει πετύχει 14 γκολ στην πρώτη του χρονιά με τη Λειψία και πέραν αυτού έχει αποδείξει πως το ταλέντο του είναι μεγάλο και ικανό να τον φτάσει ακόμα πιο ψηλά.

Ο ατζέντης του παίκτη ανέφερε στη Bild: «Το ενδιαφέρον των ομάδων της Premier League είναι μόνιμο για το γερμανικό πρωτάθλημα. Τα μάτια τους κοιτάνε όλο προς τα εδώ. Αναλύουν όλους τους αγώνες και εξετάζουν όλους τους παίκτες. Ο Τίμο Βέρνερ κατάφερε να γίνει ο πλέον ενδιαφέρον παίκτης για αυτούς με τις εμφανίσεις και τα γκολ του με τη Λειψία».

Βέβαια τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020. η Λειψία Συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι δεν είναι ομάδα που έχει ανάγκη τα λεφτά, ελέω ενός πλούσιου χορηγού όπως είναι η Red Bull, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως μόνο η μεγάλη επιθυμία του παίκτη για μεταγραφή θα μπορούσε να κινήσει τα νήματα.

Επιμέλεια: Νίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x