Γερμανία

Τιμητική εκδήλωση και βράβευση από Μπάγερν για τα 30 χρόνια λειτουργίας του πρώτου συνδέσμου ξένης ομάδος στην Ελλάδα

Την βράβευση εκ μέρους της ομάδος στον ιδρυτή και επίτιμο πρόεδρο Αχιλλέα Χατζηνικολάου πραγματοποίησε ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρώην αρχηγός της Μπάγερν, Ράιμοντ Άουμαν.

Τιμητική εκδήλωση και βράβευση στα γραφεία της Μπάγερν Μονάχου πραγματοποιήθηκε χθες προς τον σύνδεσμο της ομάδας στην Ελλάδα, με την ονομασία FC Bayern FanClub Macedonia-Greece, με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 ετών της λειτουργίας του (από το 1994)!

Την βράβευση εκ μέρους της ομάδος στον ιδρυτή και επίτιμο πρόεδρο Αχιλλέα Χατζηνικολάου πραγματοποίησε ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρώην αρχηγός της Μπάγερν, Ράιμοντ Άουμαν, και ο υπεύθυνος συνδέσμων, Μάρκους Μάιντλ!

Τιμητική εκδήλωση και βράβευση από Μπάγερν

Παρόντες στην όμορφη εκδήλωση, όπου η ομάδα είχε ετοιμάσει νόστιμες βαυαρικές λιχουδιές και άφθονη μπύρα ήταν οι υπεύθυνοι του Fanclub, Ηλίας Γεωργιάδης, Θάνος Γραμμενιδης, το αρχαιότερο Ελληνικό και επίτιμο μέλος της Μπάγερν, Ασημάκης Χατζηνικολάου και μέλη του αδελφοποιημένου συνδέσμου της Κύπρου Fanclub Cyprus -Hellas, με επικεφαλής τον Πέτρο Πέτρου.

Σήμερα ο σύνδεσμος με παρουσία 45 μελών από την Ελλάδα θα παρακολουθήσει τον αγώνα με την Γκλάντμπαχ, για την 20η αγωνιστικλή της Bundesliga.

Τιμητική εκδήλωση και βράβευση από Μπάγερν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x