Γερμανία

Τούχελ: «Ήμουν σε σοκ όταν με απέλυσαν από την Τσέλσι - Μου το ανακοίνωσαν σε συνάντηση 5 λεπτών»

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε για την απόλυσή του από την Τσέλσι, λέγοντας πως ήταν σε σοκ όταν το έμαθε, ενώ του το ανακοίνωσαν σε συνάντηση πέντε λεπτών.

Για την απόλυσή του από την Τσέλσι μίλησε ο Τούμας Τούχελ. Ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος βρέθηκε στην άκρη του πάγκου των Λονδρέζων από τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι και σήμερα, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη φυγή του από τους «μπλε», ενώ μίλησε και για το νέο σταθμό στην καριέρα του, την Μπάγερν Μονάχου.

Στη συνέντευξη τύπου για το αυριανό «Klasiker» απέναντι στην Ντόρτμουντ, ο 49χρονος τεχνικός ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως ήταν σε σοκ όταν έμαθε ότι απολύθηκε, ενώ του το ανακοίνωσαν σε συνάντηση που διήρκεσε πέντε λεπτά.

«Ήμουν σε σοκ όταν με απέλυσαν. Η συνάντηση διήρκεσε μόνο τρία με πέντε λεπτά και πραγματοποιήθηκε στις οκτώ το πρωί. Όλοι νομίζαμε πως ήμασταν στον σωστό δρόμο και είχαμε πολλά ακόμη να ''χτίσουμε''. Η Τσέλσι ήταν σαν οικογένεια για μένα, όποτε ακόμα... με πονάει. Είχα πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου και έχω πολλούς φίλους εκεί, αυτό δεν θα αλλάξει.

Πλέον βρήκα μία καινούρια πρόκληση και είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της Μπάγερν Μονάχου. Πλέον, ανυπομονώ για το αυριανό ντέρμπι με την Ντόρτμουντ. Χρειάζομαι αυτό το συναίσθημα της διεκδίκησης της κορυφής και αυτό είναι που μας πάει μπροστά. Χρειαζόμαστε μια ισορροπία σε όλους τους τομείς. Δεδομένου του βαθμολογικού πίνακα και του ανταγωνισμού μεταξύ των δύο ομάδων, θα είναι αναμφίβολα ένα ηλεκτρισμένο παιχνίδι».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x