Γερμανία

Αποδείχτηκε… μοιραίος ο Τζόλης για την Φορτούνα!

Έχοντας ισοφαρίσει προηγουμένως με πέναλτι, ο Χρήστος Τζόλης αστόχησε στη δεύτερη του προσπάθεια από τα 11 βήματα, για να κάνει το 3-2 υπέρ της Φορτούνα επί της Χέρτα, στο 56'!

Χέρτα Βερολίνου και Φορτούνα Ντίσελντορφ ήρθαν ισόπαλες 2-2 στην ελληνική μονομαχία ανάμεσα σε Ανδρέα Μπουχαλάκη και Χρήστο Τζόλη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ξεκίνησε για μια ακόμα φορά στο βασικό σχήμα των «πρωτευουσιάνων», είδε την κίτρινη κάρτα και έγινε αλλαγή στο 73ο λεπτό.

Την ώρα που ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ εξτρέμ ήταν εκείνος ο οποίος αποδείχτηκε ωραίος αλλά και μοιραίος για τους φιλοξενούμενους…

Καθώς μια μεν ευστόχησε σε πέναλτι, με το οποίο η Φορτούνα ισοφάρισε σε 2-2, στο 50’. Ωστόσο, δεν κατάφερε να σκοράρει ξανά από την άσπρη βούλα, έξι λεπτά μετά, για να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του!

Έτσι, ο σύλλογος απο το Ντίσελντορφ πήγε στους 31 βαθμούς, όντας στο -3 από το Αμβούργο και την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για τον προβιβασμό στη Bundesliga.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x