Γερμανία

Στο «στόχαστρο» Βέρντερ Βρέμης και Ουνιόν Βερολίνου ο Τζόλης!

Ο Χρήστος Τζόλης διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, κάτι που έχει τραβήξει την προσοχή τόσο της Βέρντερ Βρέμης όσο και της Ουνιόν Βερολίνου.

Ο Χρήστος Τζόλης κάνει σεζόν καριέρας στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει σκοράρει 17 φορές και δημιουργήσει γκολ άλλες 8 με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, κερδίζοντας μια θέση στην Εθνική ομάδα μετά από 1,5 χρόνο.

Όπως είναι λογικό, οι επιδόσεις του αυτές δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στα... μεγάλα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας, ο Τζόλης απασχολεί έντονα τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία ψάχνει καλές περιπτώσεις από τη δεύτερη κατηγορία, αλλά και την Ουνιόν Βερολίνου.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο Τζόλης δεν ανήκει στη Φορτούνα αλλά στη Νόριτς, με την οψιόν αγοράς του να έχει ύψος 5 εκατομμυρίων ευρώ. Αν ο γερμανικός σύλλογος καταφέρει να ανέβει στην πρώτη κατηγορία, πιθανότατα θα τον αγοράσει και θα διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες σε ακόμη υψηλότερη τιμή, εκμεταλλευόμενη την πολύ καλή σεζόν που διανύει ο παίκτης.

Αν, από την άλλη, η Φορτούνα δεν τον αγοράσει, ο Τζόλης θα επιστρέψει στη Νόριτς, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026. Είναι, προφανώς, άγνωστο τι προθέσεις έχουν τα «καναρίνια» για την περίπτωσή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x