Γερμανία

Χόφενχαϊμ: Νέος προπονητής της ομάδας γυναικών ο Θοδωρής Δέδες

Η ομάδα γυναικών της Χόφενχαϊμ ανακοίνωσε την πρόσληψη του 34χρονου Έλληνα προπονητή, Θοδωρή Δέδε, από τον ερχόμενο Ιούνιο.

Σπουδαίο βήμα στην καριέρα του κάνει ο Θοδωρής Δέδες. Ο 34χρονος Έλληνας προπονητής αναλαμβάνει την ομάδα γυναικών της Χόφενχαϊμ από τον ερχόμενο Ιούνιο, με τον γερμανικό σύλλογο να αγωνίζεται στην Bundesliga.

Ο Δέδες αυτή τη στιγμή είναι προπονητής στη Μάνχαϊμ της 3ης κατηγορίας, αλλά η πολύ καλή δουλειά του του έδωσε την ευκαιρία να προπονήσει στο υψηλότερο επίπεδο της χώρας. Ο Έλληνας τεχνικός που θα ανάβει την Χόφενχαϊμ ενόψει της νέας σεζόν, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

«Τα τελευταία δύο χρόνια μπόρεσα να αποκτήσω περαιτέρω εμπειρία ως βοηθός προπονητή στη Μανχάιμ με διάφορους προπονητές, κάτι που με βοήθησε να εξελιχθώ περισσότερο. Είχα πάντα την επιθυμία να δουλέψω ξανά ως head coach. Οι συζητήσεις με τους Ralf Zwanziger και Stephan Lerch σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της Χόφενχαϊμ με έπεισαν από την αρχή. Είμαι ευγνώμων και με μεγάλο κίνητρο που μπορώ να προπονήσω έναν τόσο διάσημο σύλλογο όπως η TSG στη γυναικεία Μπουντεσλίγκα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Έλληνας προπονητής.

Κατά τη διάρκεια της τριετούς θητείας του στη γυναικεία ομάδα της Μέπεν, ο Θοδωρής Δέδες πανηγύρισε δύο φορές την άνοδο στην Bundesliga. Το καλοκαίρι του 2022 μετακόμισε στη Μάνχαϊμ μετά από δικό του αίτημα.

Τη φετινή σεζόν, η Χόφενχαϊμ φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x