Γερμανία

Χούμελς: «Δεν αυτοπροτάθηκα στην Μπάγερν»

Πρώτο θέμα στην επικαιρότητα της Γερμανίας είναι το μέλλον του Χούμελς, με τον αρχηγό της Ντόρτμουντ να διαψεύδει ότι αυτοπροτάθηκε στην Μπάγερν, τη στιγμή που οι Βαυαροί έχουν χαθεί στη… μετάφραση.

Το σίριαλ που άρχισε μεσοβδόμαδα με το μέλλον του Ματς Χούμελς καλά κρατεί στη Γερμανία και «λάδι» στη φωτιά της σεναριολογίας έριξαν οι δηλώσεις του Γερμανού σέντερ μπακ μετά τη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Βόλφσμπουργκ, αλλά και το μπέρδεμα των ιθυνόντων της Μπάγερν Μονάχου.

Ο αρχηγός της ομάδας της Βεστφαλίας όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα μετά τη λήξη του αγώνα με τη Βόλφσμπουργκ και απάντησε: «Δεν έχω αυτοπροταθεί πουθενά. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανοησία που έχω ακούσει», ανέφερε ο Χούμελς, σχολιάζοντας έτσι τα σχόλια του προέδρου της Μπάγερν, Ούλι Χένες:

«Όταν κάποιος σου χτυπάει την πόρτα, του ανοίγεις και θα ήταν άρρωστο η Μπάγερν να μην ανοίξει την πόρτα».

Παρ’ όλα αυτά, ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε διέψευσε ουσιαστικά τα λεγόμενα του προέδρου της ομάδας του.

«Μάλλον ο Ούλι δεν έχει καταλάβει σωστά. Εμείς χτυπήσαμε την πόρτα του, όχι ο Χούμελς τη δική μας. Δεν ήρθε σε μας ο Χούμελς, αλλά εμείς τον ρωτήσαμε αν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του στην Μπάγερν».

Την ίδια στιγμή η Ντόρτμουντ διατηρεί ανάλογη αρχική της στάση, τονίζοντας πως αν η Μπάγερν δεν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις για την πώληση του παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x