Γερμανία

Χούμελς: «Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου»

Ανοιχτό αφήνει κάθε ενδεχόμενο αναφορικά με το μέλλον του ο Ματς Χούμελς, ο οποίος τόνισε ότι θα μείνει στην Ντόρτμουντ μόνο αν βεβαιωθεί ότι θα είναι ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν.

Αναποφάσιστος για το μέλλον του εμφανίστηκε ο Ματς Χούμελς, ο οποίος δήλωσε ότι σκέφτεται τόσο το να παραμείνει στην Ντόρτμουντ, όσο και να φύγει εκτός Γερμανίας.

Ο 26χρονος ανέφερε ότι γνωρίζει πως αποτελεί βασικό στέλεχος των Βεστφαλών, όμως είναι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα.

«Έχω κάνει πολλές συζητήσεις με την Ντόρμουντ. Ξέρω ότι αποτελώ μεγάλο μέρος της ομάδας, όμως δεν έχω αποφασίσει ακόμη για το μέλλον μου. Είμαι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα, επειδή δεν μου αρέσει όταν κάποιοι ισχυρίζονται πως θα μείνουν σε ένα σύλλογο και παρασκηνιακά έρχονται σε συμφωνίες με άλλες ομάδες», ήταν τα λόγια του Γερμανού διεθνή που, στη συνέχεια, τόνισε ότι θα αποφασίσει, κρίνοντας τι είναι καλύτερο για την καριέρα του.

«Θα αποφασίσω, κρίνοντας τι είναι καλύτερο για εμένα και την καριέρα μου. Όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ την Ντόρτμουντ, όμως, θέλω να βεβαιωθώ ότι θα αποτελώ μέρος μιας ισχυρής ομάδας με καλούς παίκτες. Δεν έχει να κάνει με το αν θα αγωνίζεται η ομάδα σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση ή όχι, αλλά με το αν θα είναι ανταγωνιστική», είπε ο 26χρονος αμυντικός, που δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί σε κάποια άλλη χώρα.

«Κάποιες φορές σκέφτομαι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου σε κάποια άλλη χώρα, όμως, υπάρχουν και μέρες που πιστεύω ότι δε θα μου αρέσει καθόλου το εξωτερικό. Γενικά, νομίζω πως μία μετακίνηση εκτός Γερμανίας θα μου κάνει καλό τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, όμως, μου είναι δύσκολο επειδή αγαπώ την Bundesliga/em>», δήλωσε ο στόπερ της Ντόρτμουντ.

Το εχόμενο Σάββατο, οι Βεστφαλοί υποδέχονται την Μπάγερν για την 27η αγωνιστική, με τον Χούμελς να επισημαίνει ότι η ομάδα του πρέπει να "πιάσει" πολύ υψηλή απόδοση αν θέλει να κάνει κάτι απέναντι στους Βαυαρούς.

«Φέτος, δεν είμαστε τόσο καλοί όσο τα προηγούμενα χρόνια. Απέναντι στην Μπάγερν θα χρειαστεί να "πιάσουμε" πολύ καλή απόδοση για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι, σε αντίθεση με τις τελευταίες σεζόν που μία καλή μέρα θα μας ήταν αρκετή για να νικήσουμε», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x