Champions League

Champions League: Εκτός 24άδας βλέπει την ΑΕΚ ο υπερυπολογιστής!

Το Football Meets Data ανέλυσε το πρόγραμμα της ΑΕΚ και την κατατάσσει ιδιαίτερα χαμηλά στη League Phase του Champions League.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τις προβλέψεις του για το πώς θα κυλήσει η διαδικασία της League Phase του Champions League έκανε ο… υπερυπολογιστής του Football Meets Data.

Συγκαταλέγοντας όλες τις παραμέτρους, τα δεδομένα και τις πιθανότητες που υπάρχουν σε κάθε ματσάρισμα στις οκτώ αγωνιστικές, έδωσε την τελική βαθμολογία.

Ανάμεσα στις 36 ομάδες που αγωνίζονται και η ΑΕΚ, για την οποία η πρόβλεψη δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Καθώς ο υπερυπολογιστής βλέπει τους «κιτρινόμαυρους» να μένουν εκτός της 24άδας και αρκετά χαμηλά στη League Phase.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα προέκυψαν, η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς υπολογίζεται να τερματίσει στην 30ή θέση με 7 πόντους. Έχοντας 2 νίκες, 1 ισοπαλία αλλά και 5 ήττες!

Υπενθυμίζεται πως η Ένωση θα κοντραριστεί εντός έδρας με ΛΑΣΚ, Ρεάλ Μαδρίτης, Γαλατάσαραϊ και Κόμο, ενώ εκτός με Σαχτάρ, Σίτι, Κόμο και Ντόρτμουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x