Champions League

Προπονητής Λέφσκι: «Πρέπει να κάνουμε μια λαμπρή εμφάνιση και παράλληλα η ΑΕΚ να είναι σε κακή μέρα»

Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, Χούλιο Βελάσκεθ, μίλησε για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να παίξει με θάρρος και να κάνει δύσκολη τη ζωή της Ένωσης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Χούλιο Βελάσκεθ, προπονητής της Λέφσκι Σόφιας, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής ρεβάνς με την ΑΕΚ για τα playoffs του Champions League.

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Σόφια, όλα παραμένουν ανοιχτά, με τον Ισπανό τεχνικό να αναγνωρίζει τη δυσκολία της αποστολής της ομάδας του στην Αθήνα, αλλά παράλληλα να ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να αγωνιστούν χωρίς φόβο.

Παράλληλα, ο προπονητής της Λέφσκι αποκάλυψε πως ο Μάρκο Γκρούγιτς παρότι ταξίδεψε με την αποστολή στην Αθήνα, δεν θα αγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλοι γνωρίζουμε τι ομάδα αντιμετωπίζουμε, με εξαιρετικούς παίκτες σε ατομικό επίπεδο. Βγαίνουμε με ξεκάθαρη ιδέα να επιβάλουμε το στυλ μας και να προχωρήσουμε. Είναι λογικό να το προσεγγίζουμε ρεαλιστικά. Είναι δύσκολο να παίξεις σε αυτό το γήπεδο, απέναντι σε έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο.

Πρέπει να κάνουμε μια εξαιρετική εμφάνιση, θα έλεγα μια λαμπρή εμφάνιση, και παράλληλα εκείνοι να έχουν μια κακή μέρα. Για να έχουν κακή μέρα, πρέπει εμείς να προσπαθήσουμε και να τους κάνουμε το παιχνίδι δύσκολο».

Για την ατμόσφαιρα της Allwyn Arena:

«Πρέπει να είσαι σε θέση να ανταγωνιστείς σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Δεν είναι μόνο να βγεις και να παίξεις και να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, αλλά και να απολαύσεις ένα παιχνίδι μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό. Το κοινό είναι περισσότερο για εσάς, τους δημοσιογράφους. Για μένα, μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, δεν έχει σημασία αν υπάρχουν 500 ή 50.000. Πρέπει να μπορείς να απομονωθείς και να συγκεντρωθείς σε όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο».

Για την τακτική προσέγγιση της ρεβάνς:

«Η ανάλυση είναι διαφορετική ανάλογα με την ομάδα που αντιμετωπίζεις. Η δική μας ήταν προετοιμασμένη. Η έμφαση είναι σε όσα παρατηρήσαμε και παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι απέναντί τους. Παρακολούθησα επίσης το παιχνίδι τους με τον Ηρακλή. Το παιχνίδι στη Σόφια μας βοήθησε στην ανάλυση. Θα αλλάξουμε κάποια πράγματα. Θα δείτε αύριο πώς θα παίξουμε.

Υποθέτω ότι θα προσπαθήσουν να γεμίσουν το δικό μας μισό. Έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αν βγούμε αύριο με φόβο, θα χάσουμε 100% το παιχνίδι. Για να κερδίσουμε, πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο με χαρακτήρα και θάρρος. Ας δείξουμε τον εαυτό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x