Η ΑΕΚ έκανε ονειρεμένη επιστροφή στο Champions League νικώντας με 1-0 την ΛΑΣΚ στην πρεμιέρα της League Phase.
Η «Ένωση» απέφυγε τα λάθη που θα έδιναν τη δυνατότητα στους πρωταθλητές Αυστρίας ολοκληρώνοντας το ματς με ποσοστό ευστοχίας στις μεταβιβάσεις 88% (359 πάσες συνολικά), έναντι 85% των αντιπάλων (352 πάσες).
Ο σκόρερ του ματς, Ραζβάν Μαρίν, ήταν πρώτος σε πάσες με 51 και ποσοστό ευστοχίας 89%, ενώ ακολούθησαν Μουκουντί με 47 (96%), Ρέλβας με 45 (94%), Πήλιος με 38 (84%) και Ρότα με 36 (88%).
Η ΛΑΣΚ είχε οριακά μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής, 51% έναντι 49% (56-44 στο πρώτο μέρος για την ΑΕΚ, 43-57 στο δεύτερο για την ΛΑΣΚ), ωστόσο η πρωταθλήτρια Ελλάδας είχε την υπεροχή σε προσπάθειες για γκολ με 16 έναντι 11 και σε σουτ στην εστία με 4 έναντι 3.
Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός πως η ΑΕΚ έκανε μόλις 6 φάουλ σε όλο το ματς έναντι 15 των αντιπάλων της.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






