Ελλάδα

Λύγισε και από τη Δανία και αποχαιρέτησε το… Euro η Εθνική Νέων

Μετά την Πορτογαλία και η Δανία λύγισε με 2-1 την Εθνική Νέων, η οποία πλέον δεν έχει μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση στο Euro.

Αποχαιρέτησε το όνειρο της συμμετοχής στο Euro u19 η Εθνική Νέων! Η «γαλανόλευκη» γνώρισε την ήττα με 2-1 και στη 2η αγωνιστική της Elite Round, αφού αυτή τη φορά λύγισε από τη Δανία, ενώ στην πρεμιέρα είχε χάσει με το ίδιο σκορ και από την Πορτογαλία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο για τους Δανούς, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 24’ με κεφαλιά του Λαούριτσεν, με την Ελλάδα να έχει την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 42’ με τον Γκιτέρτσο, ωστόσο αυτός νικήθηκε από το σημείο του πέναλτι από τον αντίπαλο κίπερ.

Η «γαλανόλευκη» δεν πτοήθηκε και τελικά κατάφερε να κάνει το 1-1 με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Καλοσκάμη στο 63ο λεπτό, αλλά για δεύτερο σερί ματς η Ελλάδα δέχτηκε γκολ προς το φινάλε.

Συγκεκριμένα, στο 80ο λεπτό ο Σίμελχακ έγραψε το 2-1, με το σκορ να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Μια νίκη που καθιστά τους Δανούς ως το απόλυτο φαβορί για την πρωτιά, αφού έχουν το 2/2, αλλά όλα δείχνουν πως αυτή θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική όταν και αντιμετωπίζουν την Πορτογαλία, με την Ελλάδα να παίζει για το… πρεστίζ της την Τρίτη με αντίπαλο την Σερβία.

Η βαθμολογία

0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x