Ιταλία

Δείπνο εκπροσώπων της Ίντερ με τον ατζέντη του Έρικσεν

Ο Δανός είχε συμφωνήσει σε ένα συμβόλαιο με ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με 8 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες αποδοχές και άλλα δύο από μπόνους.

Προς ολοταχώς για την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν έχει βάλει η Ίντερ.

Σύμφωνα με το Sky sports Italia χθες το βράδυ ο ατζέντης του παίκτη με εκπροσώπους της ομάδας είχαν δείπνο σε γνωστό εστιατόριο του Μιλάνου για να συζητήσουν το ενδεχόμενο πραγματοποίησης της μεταγραφής. Μιας μεταγραφής που δεν ολοκληρώθηκε την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο γιατί δεν επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Δανός είχε συμφωνήσει σε ένα συμβόλαιο με ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2024 με 8 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες αποδοχές και άλλα δύο από μπόνους.

Ωστόσο δεν είχε βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Τότεναμ.

Πλέον η Ίντερ θα μπει σε νέες διαπραγματεύσεις αλλά με ένα μεγάλο ατού. Το συμβόλαιο του Έρικσεν λήγει το τέλος της σεζόν και η Τότεναμ δεν θα θέλει να χάσει τον παίκτη τότε χωρίς να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό. Ποσό που θα βάλει εάν αποδεχθεί την πρόταση που θα της κάνει η Ίντερ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η προσφορά της ιταλικής ομάδας θα αγγίζει τα 12 εκατ. Ευρώ. Την ίδια στιγμή η Gazzetta Dello Sport υποστηρίζει ότι το deal θα γίνει στα 18.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x