Ισπανία

Δείτε τα χρήματα που θα «πετάξει» η Μπαρτσελόνα αν θελήσει να πουλήσει τον Ντεμπελέ

Πολλά χρήματα στην Ντόρτμουντ θα πρέπει να δώσει η Μπαρτσελόνα αν θέλει να πουλήσει τον Ντεμπελέ.

Κανείς στην Μπαρτσελόνα δεν αμφιβάλλει για το ταλέντο του Ουσμάν Ντεμπελέ. Τα προβλήματα πειθαρχίας, όμως, εκ μέρους του Γάλλου και η αδυναμία του να προσαρμοστεί έχουν κάνει τους «μπλαουγκράνα» να σκέφτονται την πώληση του ποδοσφαιριστή.

Όπως δημοσιέυει η «Die Welt», στην περίπτωση που η Μπαρτσελόνα ψάξει την έξοδο για τον Ντεμπελέ πριν από τη λήξη του συμβολαίου του το 2022, η ομάδα της Βαρκελώνης είναι υποχρεωμένη να πληρώσει 40 εκατ. ευρώ στην Ντόρμουντ.

Το καλοκαίρι του 2017, μετά την τραυματική εμπειρία με την αποχώρηση του Νεϊμάρ για την Παρί Σεν Ζερμέν, οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν την ανάγκη στην οποία βρέθηκε η Μπαρτσελόνα για να της πάρουν 105 εκατ. ευρώ , συν ακόμα 40 εκατ. για μπόνους. Όπως γράφει, όμως, η «Die Welt», αυτά τα 40 εκατ. είναι εγγυημένα, οπότε οι Καταλανοί θα πρέπει να τα δώσουν και αυτά άσχετα από το αν διώξουν νωρίτερα τον παίκτη.

Πηγές από την Μπαρτσελόνα λένε ότι πρόθεση της ομάδας δεν είναι να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και περιμένουν να δουν τι επιφυλάσσει για εκείνον ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x