Euro 2016

Δεν αφήνει λεπτό το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ο Ρονάλντο! (pics)

Η Πορτογαλία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία της και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν το αποχωρίζεται στιγμή.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να αποχώρησε τραυματίας από τον χθεσινό τελικό του Euro 2016 με τη Γαλλία και να ξέσπασε σε κλάματα, όπως πολλοί εύχονταν να γίνει όπως το 2004, όμως, στο τέλος ήταν αυτός που χαμογέλασε.

Τα δάκρυα λύπης έγιναν δάκρυα χαράς για τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, αφού η Πορτογαλία κατέκτησε το πολυπόθητο τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της, με προπονητή τον Φερνάντο Σάντος.

Από τη στιγμή της απονομής και μετά, ο διεθνής άσος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν αφήνει λεπτό το Κύπελλο από τα χέρια του και δεν χάνει την ευκαιρία να στήνεται μπροστά σε φωτογράφους και δημοσιογράφους, φιλώντας το διαρκώς, δείχνοντας πόσο πολύ το ήθελε.

Το ίδιο συνεχίζει ακόμα και σήμερα, και μάλλον για πολύ καιρό ακόμα, αφού ο Ρονάλντο ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, που απεικονίζεται αγκαλιά με το Ευρωπαϊκό τρόπαιο, στο αεροπλάνο της επιστροφής.

Μένει να δούμε αν θα αναρτήσει και καμία φωτογραφία που θα κοιμάται μαζί με αυτό...

Te amo??????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις



History????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις



Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x