Stoiximan Super League

Δεν δέχθηκε την πρόταση Βασιλειάδη η Σούπερ Λίγκα

Αρνητικά απάντησε η Σούπερ Λίγκα στην πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη. Αντ’ αυτού το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες.

Δεν έγινε αποδεκτή πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 12 ομάδες. Αυτό αποφασίστηκε σήμερα στη συνεδρίαση της Λίγκας, από την οποία και προέκυψε μια αλλαγή. Τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 14 ομάδες από την σεζόν 2019-20.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μπαταγιάννης μετά το τέλος της συνάντησης οι ομάδες θα ζητήσουν να συναντηθούν και πάλι με τον υφυπουργό με σκοπό να τον ενημερώσουν για την απόφασή τους, ευελπιστώντας ότι θα γίνει αποδεκτή αυτή η αλλαγή από την πλευρά του κ.Βασιλειάδη στο ευρύτερο πλαίσιο της πρότασης που τους έκανε.

Ο πρόεδρος της Λίγκας υπογράμμισε ότι οι ομάδες αποδέχονται την πρόταση του υφυπουργού για δημιουργία τριών κατηγοριών ενώ υποστήριξε ότι ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η μείωση των ομάδων από 16 σε 14 θα διευκρινιστεί από το ίδιο το «ποδόσφαιρο», δηλαδή, τις ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Το Πρωτάθλημα Super League Σουρωτή αγωνιστικής περιόδου 2018-19 θα διεξαχθεί με 16 ομάδες , χωρίς Play Off.

Το Πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή αγωνιστικής περιόδου 2019-20 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες.

Επίσης, αποδέχθηκε ομόφωνα τη δημιουργία Πρωταθλημάτων Super League 2 και Football League.

Οι όροι διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα καθοριστούν εντός της οικογένειας του Ποδοσφαίρου.

Το Δ.Σ. εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της Super League κ. Ευ. Μπαταγιάννη να πραγματοποιήσει άμεσα συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη, προκειμένου να αναλύσει την ομόφωνη απόφαση της Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x