Πορτογαλία

Δεν δέχτηκε το «δώρο» η Πόρτο, αλλά έμεινε στην κορυφή

Δεν κατάφερε να ξεφύγει στην κορυφή της Primeira Lega η Πόρτο, παραχωρώντας 1-1 στη Ρίο Αβε στο «Ντραγκάο» για την 24η αγωνιστική και βρέθηκε ξανά απλά στο +1 από την Μπενφίκα.

Η Πόρτο παραχώρησε 1-1 στη Ρίο Αβε στο «Ντραγκάο» για την 24η αγωνιστική της Primeira Lega και δεν εκμεταλλεύτηκε όπως θα έπρεπε το 1-1 της Μπενφίκα κόντρα στη Σετούμπαλ λίγο νωρίτερα, οπότε και βρέθηκε στο +1 μόνο από την κορυφή και τους δεύτερους «αετούς», ενώ άνετα θα μπορούσε να βρεθεί στο +3 και να γίνει το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, έχοντας, πάντως, ένα μικρό προβάδισμα στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν.

Αντίθετα, η Ρίο Αβε παραμένει αήττητη για δύο μήνες στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και βρέθηκε στο -1 από την τέταρτη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τις ευρωπαϊκές θέσεις, με τα «λιοντάρια» να έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Οι «δράκοι» είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με τον Μπεμπά στο 18’, αλλά αδράνησαν και δέχτηκαν την ισοφάριση στο 33’ από τον Ταρέμι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο άργησαν να δημιουργήσουν τις απαραίτητες ευκαιρίες για να σκοράρουν, είδαν να τους ακυρώνεται γκολ για 3 εκατοστά μόλις οφσάιντ, δέχτηκαν τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων και τελικά έχασαν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην κορυφή.


Αναλυτικά, η 24η αγωνιστική:

Παρασκευή 6/3
Μπράγκα-Πορτιμονένσε 3-1
(31' Τρινκάο, 45' Ραούλ Σίλβα, 47' Αντρέ Ορτα-90'+4' Μπόα Μόρτε)

Σάββατο 7/3
Σετούμπαλ-Μπενφίκα 1-1
(46' Καρλίνιος-51' πεν. Πίτσι)

Πόρτο-Ριο Αβε 1-1
(18' Μπεμπά-33' Ταρέμι)

Κυριακή 8/3
17:00 Μπελενένσες-Φαμαλικάο

Μορεϊρένσε-Μαρίτιμο

19:00 Ζιλ Βισέντε-Σάντα Κλάρα

19:30 Σπόρτινγκ-Αβες

22:00 Πάσος Φερέιρα-Γκιμαράες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x