Ισπανία

Δεν έχει τέλος το… σίριαλ του Νεϊμάρ

Δύο νέα δημοσιεύματα από την Ισπανία, τα οποία αφορούν το μέλλον του Νεϊμάρ που απασχολεί Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο προσκήνιο παραμένει ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος σταρ παραμένει ακόμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ την ίδια ώρα η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζουν τις σκληρές διαπραγματεύσεις με την ομάδα του για την απόκτησή του.

Από την Ισπανία προέκυψαν δύο νέα δημοσιεύματα που αφορούν το μέλλον του διεθνούς άσου, ο οποίος φαίνεται πως παίζει καλά το «παιχνίδι» του για να μπορέσει να κερδίσει ό,τι περισσότερο με τη σειρά του.

Στην Καταλονία, το «Esports RAC1», υποστηρίζουν πως οι «μπλαουγκράνα» θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια για τον Νεϊμάρ και σκοπεύουν να ταξιδέψουν στο Παρίσι για να συζητήσουν από κοντά με τους ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου.

Από την πλευρά της, η εκπομπή «El Chiringuito» αναφέρει πως οι Παριζιάνοι αποδεικνύονται ιδιαίτερα σκληροί στις διαπραγματεύσεις, αφού δεν θέλουν μόνο τον Βινίσιους αλλά ως επιπλέον έμψυχο αντάλλαγμα τον Τιμπό Κουρτουά και όχι τον Κέιλορ Νάβας που έχει προσφέρει η ισπανική ομάδα.

Έτσι και αλλιώς βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου, οπότε ό,τι είναι να γίνει θα πρέπει να τελειώσει τις προσεχείς ημέρες, ούτως ώστε ο Νεϊμάρ να μεταβεί στη Βαρκελώνη ή τη Μαδρίτη να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του. Εκτός… και αν γίνει η ανατροπή και τελικά παραμείνει στο Παρίσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x