Ισπανία

Δεν παραχωρεί τον Καμαβινγκά στη Ρεάλ η Ρεν

Η Ρεν δεν θέλει να δώσει στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Εντουάρντο Καμαβινγκά το φετινό καλοκαίρι.

Αρνητική στη μεταγραφή του Εντουάρντο Καμαβινγκά στη Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται η διοίκηση της Ρεν σύμφωνα με γαλλικά Μέσα ενημέρωσης. Οι «μερένχες» ασκούν εδώ και καιρό ασφυκτικό πρέσινγκ στους Γάλλους για να αποκτήσουν το νέο μεγάλο ταλέντο του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, κατέθεσαν πρόταση που αγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, καθώς ο Ζινεντίν Ζιντάν βλέπει στο πρόσωπο του 18χρονου μέσου ένα «εξάρι» με τρομερή προοπτική για το μέλλον, αφού τη φετινή σεζόν ο Καμαβινγκά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Ρεν.

Οι 25 συμμετοχές του στο γαλλικό πρωτάθλημα έδειξαν πως πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με τρομερά στοιχεία στο παιχνίδι του. Η Ρεν αποσκοπεί να αποκομίσει μεγάλο όφελος όταν τον πουλήσει. Ωστόσο, η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος άφησε τη Ρεν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και ως εκ τούτου θα συμμετάσχει στους ομίλους του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Έτσι, θα ήθελε το αστέρι της στη σύνθεσή της για να μπορέσει να δείξει την αξία του στο κορυφαίο επίπεδο και να τον «μοσχοπουλήσει» το επόμενο καλοκαίρι.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x