Stoiximan Super League

Δεν πήγε στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Κούγιας, ίσως δεν καταθέσει καθόλου!

Εκτός Αθηνών ο Αλέξης Κούγιας, δεν εμφανίστηκε να καταθέσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας για την υπόθεση Ολυμπιακού, Ατρομήτου και των «15», ενώ δήλωσε κώλυμα και για τις δύο επόμενες συνεδριάσεις!

Η σειρά του Αλέξη Κούγια ήταν την Δευτέρα (6/7) για να καταθέσει ως μάρτυρας στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, για την υπόθεση της αλλοίωσης αποτελεσμάτων με κατηγορούμενους τον Ολυμπιακό, τον Ατρόμητο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και άλλα 14 πρόσωπα.

Αυτό, ωστόσο, δεν συνέβη, καθώς ο πρόεδρος της ΑΕΛ ήταν εκτός Αθηνών για άλλο δικαστήριο.

Ταυτόχρονα, όμως, ενημέρωσε την Επιτροπή Δεοντολογίας ότι δεν θα μπορεί να καταθέσει ούτε στις 8, αλλά ούτε και στις 9 Ιουλίου, που είναι οι δύο επόμενες προγραμματισμένες συνεδριάσεις.

Και επειδή οι μάρτυρες τελειώνουν, το δικαστήριο σκοπεύει από τις 9 Ιουλίου να προχωρήσει στην εξέταση των διαδίκων. Και έτσι θα γίνει εν τέλει, εκτός αν ο Αλέξη Κούγιας μπορέσει να καταθέσει έστω στις 9 του μηνός, που όπως είπε η πρόεδρος της ΕΠΟ, θα είναι η καταληκτική ημερομηνία για εκείνον.

Πάντως οι συνήγοροι των κατηγορουμένων, συναίνεσαν στο να δοθεί η δυνατότητα στον Αλέξη Κούγια, αν μπορεί, να καταθέσει μετά τους μάρτυρες υπεράσπισης.

Άρης Ασβεστάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x