Ιταλία

Δεν πουλάει τις μετοχές του στην Ίντερ ο Τοχίρ

Τέλος στις φήμες που έκαναν λόγο για ενδεχόμενη πώληση των μετοχών της Ίντερ από τον Ερίκ Τοχίρ, έβαλε με ανακοίνωση της ιταλική ομάδα.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε έντονη φημολογία στην Ιταλία, ότι ο Ερίκ Τοχίρ σκοπεύει να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του στην Ίντερ.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο επιχειρηματίας από την Ινδονίσία, είχε μπει μέσα οικονομικά με αποτέλεσμα να αναθέσει στην Γκόλντμαν Σαχς να βρει επενδυτές είτε να βοηθήσουν είτε να μπουν στην ομάδα αγοράζοντας τις μετοχές.

Ωστόσο τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ισχύει, με την Ίντερ να διαψεύδει μέσω επίσημης ανακοίνωσης τις φήμες και τα δημοσιεύματα.
Αυτό που διευκρινίζει η ιταλική ομάδα είναι ότι στην Γκόλντμαν Σαχς ζητήθηκε να βρει επενδυτές για τυχόν άνοιγμα της ομάδας στην ασιατική αγορά.

«Η Ίντερ αρνείται κατηγορηματικά ότι ο Ερίκ Τοχίρ ψάχνει να πουλήσει τις μετοχές που έχει στην κατοχή του. Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής στρατηγικής, ο σύλλογος ανέθεσε στην Γκόλντμαν Σαχς να διερευνήσει πιθανούς οικονομικούς εταίρους στην Ασία» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x