Γ' Εθνική

«Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα η ΑΕΚ»

Η ανωτερότητα της ΑΕΚ είναι τέτοια που εγγυάται πως θα είναι περαστική απ’ την κατηγορία που αγωνίζεται, όπως ανέφερε ο προπονητής της Κηφισιάς.

Εμφανίσεις όπως η σημερινή απέναντι στην Κηφισιά (4-2) εγγυώνται στην ΑΕΚ ότι δεν θα έχει το παραμικρό πρόβλημα να φύγει απ’ την κατηγορία που βρίσκεται, σύμφωνα με τον Μάρκο Μαυρομάτη.

Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος απ’ τους παίκτες του και τόνισε πως ήταν φυσιολογικό στο τέλος να υποκύψει στην ανωτερότητα της «Ένωσης».

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και πρωτοπόρο. Ήρθαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, χωρίς σκοπιμότητες. Και νομίζω το καταφέραμε. Κάναμε ευκαιρίες, πετύχαμε δύο γκολ, αλλά δεν πήραμε κάτι παραπάνω. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι καλή στο ψηλό παιχνίδι και προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και νομίζω πως δείξαμε σήμερα ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα», κατέληξε: «Οφείλω να συγχαρώ την ΑΕΚ, που σήμερα ήταν εξαιρετική. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x