Ισπανία

Δεν ζητά αναστολή η Ατλέτικο

Σε αντίθεση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η συμπολίτισσα Ατλέτικο δεν σκοπεύει να ζητήσει από το CAS αναστολή της απόφασης της FIFA περιμένοντας την εκδίκαση της έφεσης κατά της συνολικής ποινής.

Καμία πρόθεση να ζητήσει προσωρινή αναστολή της ποινής που επιβλήθηκε από τη FIFA δεν έχει η Ατλέτικο Μαδρίτης που απλά θα περιμένει την εκδίκαση της έφεσής της.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για τις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους, επειδή είχε παραβιάσει τους κανονισμούς για μεταγραφές ξένων παικτών κάτω των 18. Προς τα τέλη του μήνα θα κατατεθεί στο CAS η έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης ωστόσο δε θα υπάρξει αίτημα προσωρινής αναστολής.

Άλλωστε, δε θα χρειαστεί αφού σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ατλέτικο τα δελτία των υπό εξέταση νεαρών παικτών έχουν εκδοθεί από αρμόδια επιτροπή της FIFA και, έτσι, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης θα έχει τη δυνατότητα να τους χρησιμοποιήσει.

Επιμέλεια: Τάσος Ρουμανέας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x