Ιταλία

«Δεν ζήτησα το κεφάλι του Γκαλιάνι»

Η Μίλαν περνάει δύσκολες στιγμές μετά την ήττα από την Φιορεντίνα, με τις φήμες να κάνουν λόγο για την έξαλλη, Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι η οποία ζήτησε άμεσα αλλαγές στην ομάδα.

Η Μίλαν περνάει δύσκολες στιγμές μετά την ήττα στο «Σαν Σίρο» από την Φιορεντίνα, με τις φήμες που κυκλοφόρησαν μετά το τέλος του αγώνα να κάνουν λόγο για την έξαλλη, Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι η οποία ζήτησε άμεσα αλλαγές στην ομάδα.

Μια από αυτές; Και η αποχώρηση του Αντριάνο Γκαλιάνι –και για κάποια άλλα ΜΜΕ και του Αλέγκρι- από την ομάδα όντας απογοητευμένη από την εικόνα της στις τελευταίες αγωνιστικές.

Σε αντίθεση με τα δημοσιεύματα αυτά η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι στήριξε και τους δύο άνδρες και απευθυνόμενη προς τους οπαδούς της Μίλαν ζήτησε να πράξουν και αυτοί ανάλογα καθώς είναι πολύ σημαντικό αυτή την χρονική στιγμή να υπάρξει ενότητα.

«Ποτέ δεν ζήτησα το κεφάλι του Γκαλιάνι», υποστήριζε σε άτομα του περιβάλλοντος της. Αυτό που παραδέχθηκε είναι ότι μίλησε πολλές φορές με τον πατέρα της, Σίλβιο, στο τηλέφωνο μετά την ήττα από την Φιορεντίνα.

Σε αυτές του επεσήμανε ότι χρειάζεται να γίνει μια αλλαγή φιλοσοφίας στην ομάδα, και να αρχίσει να κάνει κάποιες μεταγραφές καλές, χωρίς να «ματώσει» τα ταμεία της, για να ενισχυθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x