Κύπελλο Ελλάδας

Δεσύλλας: «Κακή ήττα αλλά όχι μη διαχειρίσιμη για τον Παναθηναϊκό»

Ναι μεν αλλά, αναφορικά με την χθεσινή ήττας του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ, όπως εξήγησε ο Διονύσης Δεσύλλας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM.

Ελεγχόμενο το… κακό για τον Παναθηναϊκό, μετά την ήττα στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα χθες, υπό την έννοια ότι υπάρχει και η ρεβάνς όπου μπορεί να «διορθώσει» το 2-1 του Αγρινίου και να περάσει όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Με το στυλ παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, ήταν μια ήττα που θα ερχόταν. Αν με ρωτούσες που θα προτιμούσα να χάσει, θα έλεγα στο χθεσινό ματς, γιατί έχει και δεύτερη ευκαιρία. Ήταν μια κακή ήττα αλλά όχι μη διαχειρίσιμη. Δεν είχε την σκληράδα που έβγαζε σε άλλα παιχνίδια. Θα πάμε σε μια ρεβάνς θρίλερ», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως δεν ήταν λάθος του Μπολονι το εκτεταμένο ροτέισον στο Αγρίνιο, όσο ότι άργησε να κάνει τις αλλαγές και να… φρεσκάρει το «τριφύλλι».

Τέλος, ο Δεσύλλας ανέφερε πως πλέον άπαντες στον Παναθηναϊκό στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον Παναιτωλικό, όπου σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x