Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Οπωσδήποτε νίκη και επανεκκίνηση στα Γιάννενα»

Ο Διονύσης Δεσύλας ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να χάσει ξανά από τον ΠΑΣ κι εξήγησε το γιατί, ενώ μίλησε και για το κλίμα στα αποδυτήρια.

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, παρότι αυτός του έχει βάλει δύσκολα εσχάτως, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του ο Παναθηναϊκός. Δεν νομίζω ότι είναι καλό που ξαναπαίζει με τον ΠΑΣ, όταν τον έχει κερδίσει δύο φορές σερί, του έχει πάρει τον αέρα και του έχει τσακίσει την ψυχολογία. Θα είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι, βέβαια. Θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να κάνει επανεκκίνηση. Υπάρχει και το ΠΑΟΚ-Άρης, που μπορεί να χαθούν βαθμοί», είπε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, μιλώντας για το γενικότερο κλίμα στα αποδυτήρια, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δεν γνωρίζει κάτι για τσακωμό ανάμεσα σε Μπόλονι και Κουρμπέλη, αλλά η κατάσταση όντως είναι έκρυθμη και μπορεί να «εκραγεί» ανά πάσα στιγμή.

Ενώ ο Δεσύλλας επισήμανε πως λύση για όλα τα παραπάνω είναι να αναλάβει δράση ο Πιέρ Ντρεοσί, εκ μέρους ουσιαστικά της διοίκησης του Παναθηναϊκού.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x