Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Πρωταρχικός στόχος του Μπόλονι το αποτέλεσμα»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη λογική του Παναθηναϊκού να χρησιμοποιεί τα «δικά του» παιδιά, αλλά και το ματς με τον Βόλο.

Έναν μικρό απολογισμό των ως τώρα πεπραγμένων του Λάζλο Μπόλονι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας…

«Δεν μπορεί να παίξει φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός. Ο Μπολονι στο διάστημα παραμονής του, έχει χρησιμοποιήσει 28 παίκτες, έχει σε 14 ματς τρεις ήττες στις λεπτομέρειες κι έχει καταλάβει ποιο είναι το ρόστερ του, με πρωταρχικό στόχο να παίρνει το αποτέλεσμα. Έχει επιστρέψει σε μια λογική βάζω μέσα παιδιά δικά μου, τα οποία έχουν πλέον μια εμπειρία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, μιλώντας για το επικείμενο ματς των «πράσινων» με τον Βόλο, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Μπόλονι σκέφτεται τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ θα έχει και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στη διάθεσή του, σε αντίθεση με τον Γιάννη Μπουζούκη.

Τέλος, ο Δεσύλλας επισήμανε ότι για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην διεκδίκηση τίτλων, χρειάζεται ένα «πάντρεμα» νέων με έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές!

Ακούστε εδώ το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ:


Διαβάστε ακόμα:
Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Μπουζούκη, χάνει τον Βόλο!

Παγκάκης: «Δεν αναμένουμε σήμερα παίκτη, οι επιλογές του Μπόλονι για Βόλο»

Σένκεφελντ: «Πρώτο βήμα να κερδίσεις τον πόλεμο, επόμενο να παίξουμε καλύτερα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x