Ιταλία

Δεύτερος «γρηγορότερος» ο Μουντάρι

Στην ιστορία πέρασε ο Σούλεϊ Μουντάρι με το χθεσινό γκολ που πέτυχε, παρότι η Μίλαν ηττήθηκε με σκορ 3-2 από την Γιουβέντους.

Ιστορία έγραψε ο Σούλεϊ Μουντιάρι, αφού το γκολ που πέτυχε στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι της Μίλαν με την Γιουβέντους ήταν το δεύτερο γρηγορότερο στην ιστορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο 28χρονος φορ χρειάστηκε μόλις 19’’ για να ανοίξει το σκορ για τους «ροσονέρι» στο ντέρμπι στο «Juventus Arena».

Οι Μιλανέζοι μπήκαν αποφασισμένοι να πετύχουν πρώτοι γκολ και αφού η μπάλα άλλαξε πολλές φορές πόδια, κατέληξε στον Γκανέζο άσο, ο οποίος με ένα εξαιρετικό τελείωμα νίκησε τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.



Παρόλα αυτά, πρώτος στη σχετική κατηγορία παραμένει ο μέσος των «μπιανκονέρι», Αρτούρο Βιντάλ, ο οποίος είχε βρει δίχτυα μόλις σε 18’’ τη σεζόν 2012/13.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x