Γενικά

Διακοπή στο Μπόκα-Ρίβερ λόγω... σπρέι πιπεριού! (pics-vids)

Οριστική διακοπή στον επαναληπτικό αγώνα της Μπόκα με τη Ρίβερ για το Κόπα Λιμπερταδόρες, όταν οι οπαδοί των γηπεδούχων έριξαν σπρέι πιπεριού στους παίκτες των φιλοξενούμενων.

Ο κακός χαμός επικράτησε λίγο πριν από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στο «Μπομπονέρα» κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού της Μπόκα Τζούνιορς με τη Ρίβερ Πλέιτ.

Όταν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων επέστρεφαν στον αγωνιστικό χώρο από τα αποδυτήρια, οι οπαδοί των γηπεδούχων έσκισαν την φυσούνα και έριξαν σπρέι πιπεριού σε αυτούς της φιλοξενούμενης ομάδας!




Όπως ήταν λογικό, το παιχνίδι δεν άρχισε με τους διαιτητές να δίνουν χρόνο στους παίκτες της Ρίβερ Πλέιτ να συνέλθουν. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από τους υπεύθυνους της φιλοξενούμενης ομάδας και διαβουλεύσεις για την τύχη του αγώνα. Τελικά, μετά από περίπου μια ώρα ο διαιτητής έκανε γνωστή την απόφαση του για οριστική διακοπή του ματς.




Δεν ήταν αυτό, όμως, το μοναδικό περιστατικό που αμαύρωσε τον συγκεκριμένο αγώνα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πέταξε και ένα drone το οποίο μετέφερε ένα σεντόνι σαν φάντασμα στο οποίο έφερε επάνω του το γράμμα «Β», το οποίο συμβόλιζε τον υποβιβασμό της Ρίβερ πριν μερικά χρόνια, κάτι που ακόμα στοιχειώνει την ομάδα.








Οι ενδεκάδες

Μπόκα Τζούνιορς: Οριόν, Περούσι, Κάτα Ντίας, Γκιγιέρμο Μπουρδίσο, Κολάσο, Γκάγκο, Μέλι, Πάμπλο Πέρες, Παβόν, Καρίσο, Οσβάλντο.

Ρίβερ Πλέιτ: Μπαροβέρο, Μαμάνα, Μαϊδάνα, Ραμίρο Φούνες Μόρι, Κρανεβίτερ, Πόνσιο, Κάρλος Σαντσες, Ντριούσι, Γκονσάλο "Πίτι" Μαρτίνες, Μόρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x