Μετά από τηλεδιάσκεψη που διήρκεσε αρκετές ώρες, το εννιαμελές προεδρείο της DFL υπό την προεδρία του Κρίστιαν Ζάιφερτ συνέστησε στα μέλη του την περαιτέρω αναβολή της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού ποδοσφαίρου, τουλάχιστον ως τις 30 Απριλίου.

Παράλληλα, αποφασίστηκε στις 31 Μαρτίου οι ομάδες των δύο πρώτων «μεγάλων» πρωταθλημάτων να ψηφίσουν για να αποφασίσουν από κοινού τι μέλλει γενέσθαι.

Στην τηλεδιάσκεψη «συζητήθηκαν διάφορα σενάρια και πιθανές λύσεις για την συνέχεια της σεζόν», σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής. «Αυτές θα συνταχθούν κατάλληλα μέσα στην εβδομάδα και ακολούθως θα τεθουν προς συζήτηση», συμπλήρωνε.

Μια πρόταση που φαινεται να κερδίζει έδαφος είναι να διεξαχθούν κανονικά στην ώρα τους από εδώ και πέρα οι αγώνες αλλά κεκλεισμένων των θυρών και πάντοτε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα…

«Στόχος όλων παραμένει το γερμανκό ποδόσφαιρο να ολοκληρώσει τη σεζόν 2019-20. Πρωτίστως εστιάζουμε στο να αντιμετωπίσουμε τις υπάρχουσες προκλήσεις», ολοκλήρωνε μεταξύ άλλων η ανακοινωση αυτή.