Γαλλία

Διέλυσε τη Νιμ η Μπορντό

Η Μπορντό επικράτησε εντός έδρας με 6-0 της Νιμ για την 16η αγωνιστική της Ligue 1, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την εισβολή οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο.

Τι και αν η Μπορντό διανύει την καλύτερη αγωνιστική της πορεία στο γαλλικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας πίσω από τις Παρί και Μαρσέιγ;

Οι οπαδοί των «Γιρονδίνων» βρήκαν ευκαιρία να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους με αποδέκτη το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας, υψώνοντας ένα πανό στο περιθώριο της εντός έδρας νικηφόρας αναμέτρησης της Μπορντό κόντρα στην Νιμ με 6-0.

Μετά από την επέμβαση των σεκιούριτι του γηπέδου και την απομάκρυνση του επίμαχου πανό, οι οπαδοί εξαγριώθηκαν και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με το ματς να διακόπτετε προσωρινά στο 13ο λεπτό για περίπου 10 λεπτό.

Παρά την μεγάλη εμφάνιση του Τζος Μάτζα με τρία γκολ (24’, 37’, 53’), του Οτάβιο Χενρίκε Σάντος με δυο (76’, 87’) και το τέρμα του Νικολάς ντε Πρεβίλ (58’), το βάρος από ολόκληρο τον σύλλογο θα δοθεί στην επίλυση της εξωαγωνιστικής κρίσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x